We hebben 678 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
T-Cross
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Volkswagen T-Cross occasion en nieuwe Volkswagen T-Cross

De Volkswagen T-Cross is een compacte 5-deurs SUV, de kleinste in het uitgebreide SUV-aanbod van de Duitse autofabrikant Volkswagen . De Volkswagen T-Cross komt in 2018 op de markt.

Volkswagen levert de Volkswagen T-Cross voornamelijk met benzinemotoren. Ze hebben een inhoud van 1,0- of 1,5-liter en leveren een vermogen van 70 kW/95 pk, 85 kW/110 pk, 85 kW/115 pk (nieuw leverbaar tot september 2020) en 110 kW/150 pk. Een 1.6 TDI dieselmotor met 70 kW/95 pk is alleen als Volkswagen T-Cross occasion te vinden, maar mondjesmaat gezien de beperkte vraag naar dieselmodellen in deze klasse. Een Volkswagen T-Cross op benzine is vele malen populairder.

Concurrenten van de Volkswagen T-Cross zijn onder meer de:

Tweedehands Volkswagen T-Cross

Een tweedehands Volkswagen T-Cross vind je natuurlijk op viaBOVAG.nl . Zoals gezegd: een tweedehands Volkswagen T-Cross is bijna altijd een benzineversie. De Volkswagen T-Cross is de kleinste SUV van Volkswagen, maar is bovengemiddeld ruim en praktisch. Houd wel rekening met iets hogere aanschafprijzen dan de concurrentie. Een verschuifbare achterbank en een passagiersstoel waarvan je de leuning kunt neerklappen, behoren tot de mogelijkheden. In de bagageruimte past minimaal 455 liter. Dit is uit te breiden tot 1.281 liter. Tijdens de botsproeven van het veiligheidsinstituut Euro NCAP behaalde de Volkswagen T-Cross de maximale score van vijf sterren.

Volkswagen T-Cross automaat en handgeschakeld

De Volkswagen T-Cross automaat is uitgerust met een 7-traps automaat met dubbele koppeling. Die automaat is leverbaar op alle bestaande benzineversies, behalve de instapper met 70 kW/95 pk die altijd een handgeschakelde 5-bak heeft. Ook de 1.6 TDI dieselversie is een tijdje als Volkswagen T-Cross automaat leverbaar geweest, maar is redelijk zeldzaam. Een Volkswagen T-Cross handgeschakeld is voorzien van een handbediende 5-bak (de instapper) of 6-bak (overige versies). De krachtigste Volkswagen T-Cross (110 kW/150 pk) is altijd uitgerust met een 7-traps automaat.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen