We hebben 147 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
ID.4
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Volkswagen ID.4 occasion of nieuwe Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 is een volledig elektrisch aangedreven SUV en de grotere broer van de ID.3. Het model is beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen en biedt keuze uit twee vermogensvarianten en twee batterijpakketten. De Volkswagen ID.4 verscheen eind 2020 op de markt en toch is het aanbod op viaBOVAG.nl al aanzienlijk. Hier vind je vooral exemplaren met de afleveringskilometerstand, maar er zijn ook al (demonstratie)auto’s met enkele duizenden kilometers.

Volkswagen ID.4

De eerste exemplaren van de Volkswagen ID.4 zijn voorzien van de 150 kW (204 pk) elektromotor, een 77 kWh-batterij (‘Pro’). De actieradius bedraagt 500 kilometer of meer. De voor de hand liggende namen van de introductieversies zijn 1st en 1st Max. De laatste is uitgerust met onder meer 21-inchwielen en fraaie led-verlichting met 3D-effect.

Begin 2021 verscheen de Volkswagen ID.4 in allerlei reguliere uitvoeringen. Daarbij doet Volkswagen niet aan losse opties. De uitvoeringen City en Style zijn eenvoudiger uitgerust en voorzien van een (voordeligere) kleinere batterij van 52 kWh (‘Pure’) met een actieradius van 340 kilometer, een elektromotor met 109 kW (148 pk) en 18-inchwielen.

De uitvoeringen Life, Business, Family, Tech en Max zijn steeds rijker uitgerust en voorzien van de 77 kWh-batterij (actieradius 521 tot 506 kilometer). Deze hebben 150 kW (204 pk) vermogen en zijn uitgerust met 19-inchwielen.

Andere elektrische Volkswagen modellen

Volkswagen heeft momenteel nóg twee volledig elektrisch aangedreven modellen in het programma. De kleinere broer van de ID.4 is de ID.3, vergelijkbaar met de Volkswagen Golf en de opvolger van de e-Golf. De kleinste in de elektrische Volkswagen-familie is de e-Up

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen