We hebben 421 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
Taigo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Volkswagen Taigo occasions en nieuwe Volkswagen Taigo bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volkswagen Taigo

De Volkswagen Taigo is een geweldige auto voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare optie. Hij heeft een 1,4-liter motor met 108 pk, wat u veel vermogen en een goed brandstofverbruik geeft. De auto heeft zowel een automaat als een handgeschakelde vijfversnellingsbak, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is en leuk is om in te rijden. Hij is perfect voor zowel stadsstraten als snelwegen. De Volkswagen Taigo is standaard voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en sloten, zodat u altijd comfortabel en veilig zit, waar u ook heengaat.

De voordelen van de Volkswagen Taigo

De Volkswagen Taigo is een perfecte auto voor stadsritten en lange reizen. Hij is zuinig met brandstof en heeft een comfortabele rit. De Taigo heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen die het een geweldige keuze maken voor bestuurders en passagiers.

Het verbruik van de Volkswagen Taigo

De Volkswagen Taigo is een zeer zuinige auto die zeer weinig brandstof verbruikt. Hij is perfect voor lange reizen en voor wie geld wil besparen op benzine. De Volkswagen Taigo heeft een brandstofefficiëntie waardering van 5 op 5, wat betekent dat hij tot 800 km kan rijden op een enkele tank benzine. Bovendien is de Volkswagen Taigo ook milieuvriendelijk, wat betekent dat u er met een goed gevoel in kunt rijden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen