We hebben 8.258 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW occasions en nieuwe BMW bij viaBOVAG.nl

BMW begint in 1916 als producent van vliegtuigmotoren en wordt in 1928 autofabrikant. Sindsdien is BMW met dochtermerken Mini, Rolls-Royce en BMW Motorrad uitgegroeid tot de grootste fabrikant van premium luxe auto’s en motorfietsen ter wereld. In 2014 produceert BMW voor het eerst in zijn geschiedenis meer dan 2 miljoen voertuigen. Concurrenten van BMW zijn: Audi, Mercedes-Benz, Jaguar, Volvo en Tesla.

Populaire BMW modellen: i8, 1 serie, X1, i3, X5, X6, X3, 5 serie, M3 en M5

BMW heeft een zeer uitgebreid modellengamma. Het aanbod bestaat uit de 1 Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie, 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie en 8 Serie. Veel hiervan zijn ook nog eens leverbaar met de keuze uit meerdere carrosserievarianten, zoals een sedan , stationwagen (Touring), coupé , cabriolet , Active Tourer (Crossover), Gran Tourer (MPV), Gran Turismo en Gran Coupé (4-deurs coupé).

De SUV-modellen duidt BMW aan met de letter X. Voorbeelden zijn de X1, X2, X3, X4, X5, X6 en X7 waarbij de laatste een mastodont van een auto is van ruim 5 meter lang.

De BMW Z3 en BMW Z4 zijn sportieve 2-zits roadsters. Populaire BMW modellen zijn de:

BMW i Serie, M Serie, X Serie

BMW heeft ook (semi-)elektrische auto’s, de BMW i Serie. De volledig elektrische BMW i3 is een middelgrote 5-deurs hatchback. In 2014 introduceert BMW de i8: een spectaculair gelijnde plug-in hybride sportcoupé met vleugeldeuren waarbij een elektromotor en driecilinder benzinemotor samenwerken. De M Serie betreft extra krachtige, snelle topversies van BMW-modellen. xDrive staat bij BMW voor 4x4-aandrijving. Voorbeelden van snelle BMW M Serie modellen zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen