We hebben 352 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
i4
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW i4 occasions en nieuwe BMW i4 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW i4

De BMW i4 is een plug-in hybride elektrische auto die voor het eerst werd aangekondigd door de BMW Group in maart 2019. De BMW i4 is gebaseerd op de BMW 4 Serie Gran Coupé en zal worden geproduceerd in de BMW fabriek in Dingolfing, Duitsland. De BMW i4 zal een totaal systeemvermogen hebben van 647 pk en 800 Nm koppel. De BMW i4 heeft een volledig elektrische actieradius van maximaal 700 km.

De voordelen van de BMW i4

De BMW i4 is een prachtige auto met een groot aantal geweldige voordelen. Enkele van deze voordelen zijn de brandstofefficiëntie, het stijlvolle design en het ruime interieur. De BMW i4 is zeer zuinig met brandstof, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een auto die milieuvriendelijk is. Hij heeft ook een stijlvol design, waardoor hij een uitstekende keuze is voor wie een auto wil die de aandacht trekt als hij erin rijdt. Bovendien heeft de BMW i4 een ruim interieur, waardoor hij perfect is voor mensen die veel ruimte nodig hebben.

Het verbruik van de BMW i4

De BMW i4 is een plug-in hybride elektrische sportwagen met een brandstofverbruik van 2,3 liter per 100 kilometer. Hij heeft een verbrandingsmotor met een vermogen van 252 pk en een elektromotor met een vermogen van 111 pk. De auto kan maximaal 50 kilometer afleggen op alleen elektrische energie en heeft een topsnelheid van 150 kilometer per uur. De batterij kan in minder dan drie uur worden opgeladen met een standaard stopcontact.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen