We hebben 679 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Škoda
Octavia
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Skoda Octavia occasions en nieuwe Skoda Octavia

De Skoda Octavia is een 5-deurs hatchback en 5-deurs stationwagen, de Skoda Octavia Combi, in de middenklasse van de Duits/Tsjechische autofabrikant Skoda . Al in 1959 introduceert Skoda de eerste Octavia. Die bouwt Skoda tot 1972. Pas in 1996 komt er een moderne opvolger. Zowel de Skoda Octavia hatchback als de Skoda Octavia Combi valt op door de binnenruimte. Het interieur en de bagageruimte zijn bovengemiddeld groot. In 2000 krijgt de Skoda Octavia een facelift en komen er nieuwe benzine- en dieselmotoren. In 2004 presenteert Skoda een volledig nieuwe Octavia op basis van het platform van de Volkswagen Golf 5 . In 2009 is er van dit model een facelift, waarna die in 2013 plaatsmaakt voor de derde generatie Skoda Octavia. Die is groter dan zijn voorganger. Concurrenten van de Skoda Octavia zijn de:

Tweedehandse Skoda Octavia Combi, RS of Station

Van de Skoda Octavia en Octavia Combi bestaat een extra sportieve uitvoering, de Skoda Octavia RS. Deze heeft een zeer complete uitrusting en is voorzien van de krachtigste benzine- en dieselmotoren. In 2007 introduceert Skoda de Octavia Combi Scout. Dit is een station met een verhoogd onderstel en standaard 4x4 vierwielaandrijving. De Octavia is verkrijgbaar met verschillende MPI- en TSI-benzinemotoren. De TSI-motoren hebben een turbo en directe brandstofinspuiting en zijn daardoor zuinig. Ook levert Skoda de Octavia met TDI-dieselmotoren.

Skoda Octavia uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

Eind 2019 glijdt het doek van de vierde generatie Skoda Octavia . Hij is langer en breder dan zijn voorganger en dat levert een nog grotere bagageruimte op van 640 liter inhoud (Octavia Combi). De Skoda Octavia krijgt innovatieve technieken zoals led-matrix koplampen. Hij is er met ergonomische stoelen die kunnen verwarmen, ventileren én masseren en een volledig digitaal instrumentarium met twee aan elkaar grenzende beeldschermen. Voor het eerst is er een Octavia plug-in hybride.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen