We hebben 133 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
Mondeo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Ford Mondeo occasions en nieuwe Ford Mondeo

De Ford Mondeo is een 4-deurs sedan, 5-deurs hatchback of 5-deurs stationwagen in de middenklasse van de Amerikaans/Duitse autoproducent Ford . De Ford Mondeo is gewild om zijn fijne rijgedrag en luxe uitrusting. Het is door de jaren heen een van de populairste auto’s voor zakelijk gebruik. De Ford Mondeo komt in 1993 op de markt. Het is de eerste grotere Ford met voorwielaandrijving. Bijzonder is de airbag in het stuurwiel, toen nog een zeldzaamheid. De huidige Ford Mondeo is de achtste modelgeneratie met alle faceliften meegerekend. De 5-deurs hatchback en stationwagen zijn verreweg favoriet. Concurrenten van de Ford Mondeo zijn onder meer de:

Tweedehandse Ford Mondeo uit 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 kopen

De Ford Mondeo hatchback is wat praktischer dan de 4-deurs sedan door zijn grote achterklep. Daardoor is de laadruimte beter te benutten en zijn ook grotere voorwerpen mee te nemen. De Ford Mondeo stationwagen biedt bij volledig neergeklapte achterbank een opvallend lange laadvloer. Lang genoeg om twee fietsen platliggend mee te nemen.

Ford Mondeo Station, ST Line, Hybrid en Vignale

De Ford Mondeo Vignale is het topmodel met de meest uitgebreide uitrusting. Lederen bekleding is bijvoorbeeld standaard. Vloer, deuren en dashboard zijn afgewerkt met fraaie materialen en decoratie. De Ford Mondeo ST Line heeft een meer sportieve uitstraling. Dat komt onder meer door een grotere voor- en achterbumper. De Ford Mondeo is er ook als Mondeo Hybrid. Over korte afstand is volledig elektrisch te rijden. Bij optrekken ondersteunt de elektromotor de benzinemotor en dat is gunstig voor zowel de prestaties als het brandstofverbruik. Standaard heeft de Mondeo Hybrid een automaat.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen