We hebben 413 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Škoda
Fabia
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Skoda Fabia occasions en nieuwe Skoda Fabia

De Skoda Fabia is een compacte 5-deurs hatchback of stationwagen van de Duits/Tsjechische autofabrikant Skoda . Oudere modellen zijn ook als 4-deurs sedan te vinden. De Skoda Fabia komt in het millenniumjaar voor het eerst op de markt als opvolger van de Skoda Felicia.

Skoda brengt tot en met 2019 drie generaties Skoda Fabia uit. Alle drie de generaties zijn er als hatchback en stationwagen. Alleen de eerste generatie is er ook als 4-deurs sedan. In 2007 stelt Skoda de nieuwe Fabia voor. Die staat op hetzelfde platform als de Volkswagen Polo uit die tijd. Grappig zijn de zwart gespoten A- en B-stijlen van de carrosserie. Hierdoor lijkt het dak boven de auto te zweven. Hetzelfde trucje past ook Mini en de Suzuki Swift toe. In 2015 volgt de derde generatie die breder, korter en lager is maar desondanks meer ruimte biedt. Handig is de standaard ijskrabber in het klepje van de tankdop.

Concurrenten van de Skoda Fabia zijn onder meer de:

Tweedehandse Skoda Fabia kopen

Wie een tweedehandse Skoda Fabia wil kopen, heeft keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. De vermogens lopen uiteen van 37 kW/50 pk voor een Fabia uit 2000 tot en met 132 kW/180 pk voor een snelle Skoda Fabia RS (Rally Sport) van de tweede generatie. De Skoda Fabia is ook leverbaar met een automaat, waaronder een 7-traps automaat met dubbele koppeling.

Skoda Fabia Combi, Station, Sprint en Active

De station van de Skoda Fabia heet Fabia Combi . Het is een van de weinige compacte stations die te vinden zijn. Peugeot heeft de 207 SW en Renault de Clio Estate , maar dat is het dan wel. Ideaal voor mensen die ruimte willen maar niet een forse, zware auto. Ook de Dacia Logan MCV kun je vanwege de vergelijkbare aanschafprijzen wellicht als concurrent zien, maar die is wel groter/ruimer. De Skoda Fabia Sprint is een extra complete uitvoering met onder meer automatische airconditioning en lichtmetalen wielen. De basisuitrusting van de Skoda Fabia heet Active .

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen