We hebben 94 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Škoda
Citigo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Skoda Citigo occasion en nieuwe Skoda Citigo

De Skoda Citigo is een 3- of 5-deurs stadsauto van de Tsjechische autofabrikant Skoda , dat tot het Duitse Volkswagen-concern behoort. De Skoda Citigo is tegelijkertijd ontwikkeld met en technisch identiek aan de Volkswagen Up! en Seat Mii .

De Skoda Citigo concurreert niet alleen met de Volkswagen Up! en Seat Mii, maar bijvoorbeeld ook met de:

De Skoda Citigo komt in 2012 op de markt en is dan uitgerust met een 3-cilinder benzinemotor met 44 kW/60 pk of 55 kW/75 pk. Wat in het voordeel van de Skoda Citigo spreekt, zijn het volwassen weggedrag en het verrassend ruime interieur voor een dergelijke stadsauto. Dat komt mede door het vierkante ontwerp met de wielen op de uiterste hoeken. Er is ook een Citigo die op aardgas rijdt (1.0 CNG) en 50 kW/68 pk levert. Een Citigo op diesel is er niet. In 2016 krijgt de Skoda Citigo een kleine facelift. Voortaan is climate control leverbaar en ook een regensensor behoort tot de mogelijkheden. In 2017 volgt weer een facelift, dit keer met een vernieuwde grille en bumpers.

Elektrische Skoda Citigo

De kleinste Skoda is vanaf 2019 uitsluitend leverbaar als volledig elektrische Skoda Citigo . Die gaat door het leven als Skoda Citigo e-IV . Dit is tevens de eerste volledig elektrische auto van het merk. De elektrische Skoda Citigo heeft een actieradius van 260 kilometer volgens de officiële test. De batterij heeft een capaciteit van 36,8 kWh. Het vermogen van de elektromotor bedraagt 61 kW/83 pk. Met de komst van de elektrische Skoda Citigo heeft Skoda afscheid genomen van de versies met een brandstofmotor.

Skoda Citigo automaat of handgeschakeld

De elektrische Skoda Citigo is standaard uitgerust met een traploze automaat. De benzineversies van de Skoda Citigo met een automaat hebben een semi-automatische transmissie met vijf versnellingen. Zoek je een Skoda Citigo handgeschakeld ? Dan krijg je een altijd handmatig te bedienen 5-versnellingsbak.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen