We hebben 198 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Škoda
Enyaq iV
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Skoda ENYAQ iV occasions en nieuwe Skoda ENYAQ iV bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iV is een nieuwe volledig elektrische auto die is ontworpen voor stadsverkeer. Hij heeft een gestroomlijnd, aerodynamisch ontwerp waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is in krappe ruimtes. De ENYAQ iV heeft een actieradius tot 200 kilometer op een enkele lading, waardoor hij perfect is voor woon-werkverkeer of het doen van boodschappen in de stad. Hij is ook uitgerust met een aantal geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals een waarschuwing bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook en een waarschuwing bij voorwaartse botsing.

De voordelen van de Skoda ENYAQ iV

De Skoda ENYAQ iV is een revolutionaire nieuwe elektrische auto die een reeks indrukwekkende voordelen biedt ten opzichte van traditionele benzine- en dieselauto's. De Skoda ENYAQ iV wordt aangedreven door een krachtige elektromotor die onmiddellijk koppel levert voor een soepele, responsieve rijstijl. Hij heeft ook een zeer laag zwaartepunt, wat hem een uitstekende wegligging en stabiliteit geeft. De Skoda ENYAQ iV heeft ook een aantal innovatieve kenmerken die hem tot een van de meest geavanceerde elektrische auto's op de markt maken. Hij heeft een intelligent remsysteem dat energie opvangt.

Het verbruik van de Skoda ENYAQ iV

Afhankelijk van de rijstijl en de verkeersomstandigheden kunt u tot 330 km rijden op een enkele lading. De Skoda ENYAQ iV is perfect voor in de stad, want hij stoot geen schadelijke stoffen uit en is zeer stil.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen