We hebben 26 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Toyota
Avensis
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Toyota Avensis nieuw of occasion

De Toyota Avensis is een vierdeurs sedan of vijfdeurs stationwagen van de Japanse producent Toyota, actief in de grote middenklasse. De eerste twee generaties zijn er ook als liftback. Die lijkt op een sedan, maar dan met een grotere achterklep die inclusief de achterruit opent. De carrosserievorm liftback kom je niet veel niet meer tegen. Een liftback kun je vergelijken met een hatchback waarbij de daklijn minder steil afloopt. Alleen de eerste (1997) en tweede (2003) generatie zijn te vinden als liftback. De Avensis volgt eind jaren 90 de Carina E op en is speciaal voor Europa ontwikkeld. Leverbaar zijn een 1.6, 1.8 en 2.0 benzinemotor en een 2.0 (turbo)dieselmotor . In 2003 volgt de tweede generatie, leverbaar met dezelfde motoren en later als krachtige 2.4 benzine met 120 kW/163 pk en 2.2 diesel met 110 kW/150 pk dan wel 130 kW/177 pk. In 2009 introduceert Toyota de derde generatie Avensis die tot tweemaal toe (in 2012 en 2015) een facelift krijgt. In 2018 is het over en uit voor de Avensis. De iets grotere Toyota Camry volgt hem op.

Toyota Avensis Wagon en Toyota Avensis Touring Sports

Toyota noemt de vijfdeurs stationwagen van de Avensis aanvankelijk Wagon. De Avensis Wagon krijgt vanaf 2015 de meer flitsende benaming Avensis Touring Sports . Bijzonder in zijn klasse is de omvangrijke veiligheidsuitrusting. Een pre-crashsysteem, waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook, automatisch grootlicht en verkeersbordenherkenning zijn op nagenoeg alle uitvoeringen standaard.

Toyota Avensis 2004, 2009, 2010

De Toyota Avensis is een heel betrouwbare occasion. Een Toyota Avensis uit 2009 en 2010 is er een van de laatste generatie. En juist die generatie eindigt hoog in Europese klanttevredenheidsonderzoeken. Maar ook met een Avensis uit 2004 (de tweede generatie) hoef je je weinig zorgen te maken over onverwachte hoge kosten. Wat dat betreft is de Avensis een echte Toyota.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen