We hebben 359 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Toyota
Auris
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Toyota Auris occasions en nieuwe Toyota Auris bij viaBOVAG.nl

De Toyota Auris is een compacte middenklasse gezinsauto. De Toyota Auris wordt niet meer nieuw geproduceerd. Zijn opvolger is de Corolla , een naam die het Japanse merk Toyota ook vóór de Auris gebruikte.

De Toyota Auris telt twee generaties. De eerste generatie Auris kwam in 2007 op de markt, de tweede generatie in 2013. De Toyota Auris is er als 3-deurs en 5-deurs hatchback. Ook een meer praktische stationwagen behoort tot de mogelijkheden.

Concurrenten van de Toyota Auris zijn de:

Toyota Auris Station en Touring Sports

De tweede generatie van de Toyota Auris is er ook als 5-deurs stationwagen . Toyota noemt deze Touring Sports. De eerste generatie is er alleen hatchback . Een sedan met kofferbak is er niet. De bagageruimte van de Auris Touring Sports (of TS) is 530 liter groot. Door de achterbank neer te klappen wordt dit 1.658 liter. In Nederland is de Auris Touring Sports met hybride aandrijving jarenlang populair vanwege de gunstige bijtelling die de berijder te beurt valt. Deze Auris Touring Sports Hybrid vind je veel terug als occasion.

Toyota Auris uit 2017, 2018 en 2019

De Toyota Auris is nieuw veel verkocht als hybride. De combinatie van een 1,8-liter benzinemotor en een elektromotor zorgt voor een relatief laag verbruik. Toyota communiceert zelfs 3,5 l/100 km (ruim 1 op 28!). De CO2-uitstoot is lager dan gebruikelijk in het segment, om en nabij 85 gr/km. Het systeemvermogen bedraagt 100 kW/136 pk. Voor wie een occasion met een automaat zoekt, zit bij de Auris Hybrid goed. De hybride versie is altijd voorzien van een CVT-automaat, een Continu Variabele Transmissie.

Toyota Auris benzine en hybride

De Toyota Auris is ook te vinden met een benzinemotor . De meest recente hiervan is een 1,2-liter motor met turbotechnologie, de Auris 1.2 Turbo . Het vermogen is 85 kW/116 pk. De Auris is ook als diesel te vinden, maar die is zeldzaam. Toyota zet vooral in op hybride rijden. Bekijk ons aanbod Toyota Auris hybride auto's.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen