We hebben 278 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Toyota
Yaris Cross
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Toyota Yaris Cross occasions en nieuwe Toyota Yaris Cross bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Toyota Yaris Cross

De Toyota Yaris Cross is de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, betrouwbare en zuinige auto. Hij heeft een 1.5-liter motor die tot 17,4 km/l haalt in de stad en 18,3 km/l op de snelweg, zodat u geld kunt besparen aan de pomp. Hij wordt ook standaard geleverd met Toyota Safety Sense, met functies zoals een pre-collision systeem met voetgangersdetectie, waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook en automatisch grootlicht. Bovendien heeft de Yaris Cross een veelzijdig interieur dat plaats biedt aan maximaal vijf passagiers, waardoor hij perfect is voor kleine gezinnen of groepen vrienden.

De voordelen van de Toyota Yaris Cross

De Toyota Yaris Cross is de perfecte auto voor iedereen die een auto wil die zowel betrouwbaar als betaalbaar is. De Yaris Cross is perfect voor in de stad, want hij is klein en gemakkelijk te manoeuvreren in kleine ruimtes. Hij haalt ook goede brandstofkilometers, zodat u geld kunt besparen op uw brandstofkosten. De Yaris Cross is ook uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags en stabiliteitscontrole, zodat u er zeker van kunt zijn dat u en uw passagiers veilig onderweg zijn.

Het verbruik van de Toyota Yaris Cross

De Toyota Yaris Cross is een zuinige auto die perfect geschikt is voor stadsverkeer. Hij haalt uitstekende brandstofkilometers, waardoor hij een goede keuze is voor iedereen die geld wil besparen op brandstofkosten. De Yaris Cross is ook milieuvriendelijk en heeft een lage CO2-uitstoot. Het is een geweldige keuze voor bestuurders die om het milieu geven en geld willen besparen op hun brandstofkosten.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen