We hebben 88 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mazda
6
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mazda 6 occasions en nieuwe Mazda 6

De Mazda 6 is een 5-deurs hatchback, 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen in de hogere middenklasse van het Japanse automerk Mazda . De Mazda 6 combineert praktische kwaliteiten met betrouwbare benzine- of dieselmotoren. De Mazda 6 is de opvolger van de Mazda 626 waarvan de productie in 2002 stopt. Sinds dat jaar maakt de Mazda 6 deel uit van de Mazda-familie. De eerste generatie is in productie tot 2008 en de tweede generatie tot 2012. In 2012 maakt de derde generatie Mazda 6 zijn opwachting die leverbaar is als 4-deurs sedan en als extra praktische stationwagen (Sportbreak) met een grotere bagageruimte. Concurrenten van de Mazda 6 zijn onder meer de:

Tweedehandse Mazda 6 Sportbreak, Station en MPS

Een jong gebruikte tweedehandse Mazda 6 Station heet officieel Mazda 6 Sportbreak. De Mazda 6 is leverbaar met de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. Bij nieuwere exemplaren heeft de benzinemotor de naam Skyactiv-G. De dieselmotor duidt Mazda aan met Skyactiv-D. Beide staan bekend als relatief zuinig. Verder is er keuze uit een handgeschakelde transmissie of comfortabele automaat. Voor de liefhebbers van een extra sportieve auto is er de Mazda 6 MPS (van de eerste generatie). Die is uitgerust met een krachtige 2,3-liter turbobenzinemotor (191 kW/260 pk) én vierwielaandrijving.

Mazda 6 uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

Het aanbod aan een Mazda 6 uit 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 is door de populariteit van het model bijzonder groot. In Nederland is vooral de Mazda 6 Sportbreak geliefd door de extra grote bagageruimte. Let bij het kiezen van een Mazda 6 ook op het uitrustingsniveau. De GT-M-variant is bijvoorbeeld erg compleet uitgevoerd. Andere uitvoeringen zijn de TS, TS+ en Luxury.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen