We hebben 203 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mazda
CX-3
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mazda CX3 occasions en nieuwe Mazda CX3

De Mazda CX 3 is een compacte, sportief gelijnde crossover in het B-segment van de markt, vergelijkbaar met een Peugeot 2008 en Renault Captur . De Japanse crossover is misschien niet de ruimste achterin, maar biedt wel sportieve rijeigenschappen en een complete uitrusting. De Mazda CX 3 is de meest compacte crossover van Mazda . Grotere crossovers van Mazda zijn de Mazda CX 30 en de Mazda CX 5 . Mazda brengt de Mazda CX 3 voor het eerst in 2015 op de markt. De crossover deelt zijn platform met de Mazda 2 , een compacte hatchback in het B-segment en het kleinste model van Mazda. Concurrenten van de Mazda CX 3 zijn onder meer de:

Tweedehandse Mazda CX3 kopen

De Mazda CX 3 – officieel schrijf je CX-3 – is een sportief sturende auto. Qua styling is de CX 3 een kleine Mazda CX 5. Een strakke designtaal met zo weinig mogelijk vouwen in de carrosserie. Dat levert een tijdloos ontwerp op. Omdat de Mazda CX 3 populair is, is een tweedehandse Mazda CX 3 behoorlijk waardevast.

Mazda CX3 GTM, SkyActiv en Dynamic

Van de Mazda CX 3 bestaan diverse uitvoeringen. De Mazda CX 3 GTM heeft de meest complete uitrusting. Vrijwel alle toeters en bellen zijn aanwezig. De Mazda CX 3 Skylease is speciaal voor de zakelijk rijder ontwikkeld. Een andere uitvoering is de Mazda CX 3 Dynamic. Het motorenaanbod van de Mazda CX 3 heet SkyActiv en bestaat uit benzine- en dieselmotoren. Verder is er keuze uit een direct schakelende manuele 6-bak of comfortabele 6-traps automaat.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen