We hebben 8 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mazda
5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Mazda 5 occasions en nieuwe Mazda 5 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mazda 5

De Mazda 5 is een sportieve en efficiënte auto die perfect is voor gezinnen of groepen. Hij heeft comfortabele zitplaatsen voor vijf of zeven personen en veel bagageruimte voor bagage of boodschappen. De Mazda 5 is ook zeer geschikt voor lange ritten, dankzij het lage brandstofverbruik en de pittige prestaties.

De voordelen van de Mazda

Hij heeft een heleboel geweldige functies die hem perfect maken voor uw behoeften terwijl u onderweg bent. Het eerste wat u zal opvallen zijn de comfortabele zetels. Ze zijn perfect voor lange ritten en bieden voldoende ondersteuning. De Mazda 5 heeft ook een zee aan laadruimte. Al uw bagage past gemakkelijk achterin, en er is zelfs ruimte voor een paar passagiers. De Mazda 5 is ook ideaal om in de stad te rijden.

Het verbruik van de Mazda 5

De Mazda 5 haalt goede brandstofkilometers, waardoor hij een voordelige optie is voor wie op brandstofkosten wil besparen. De Mazda 5 is ook een betrouwbare auto die zeker vele jaren mee zal gaan. Het heeft een verscheidenheid van functies die het een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig voertuig te maken.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen