We hebben 600 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Volkswagen
Up!
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Volkswagen Up! occasions en nieuwe Volkswagen Up! bij viaBOVAG.nl

De Volkswagen Up! (met uitroepteken) is een van de populairste stadsauto’s in Nederland. De Volkswagen Up! is ook als occasion bijzonder in trek. Leuk weetje: Volkswagen Up!-designer Walter de Silva heeft de Volkswagen Up! in slechts een paar uur tijd in het vliegtuig ontworpen.

De Volkswagen Up! maakt deel uit van een drieling. Zijn broertjes zijn de Skoda Citigo en Seat Mii. Die twee modellen hebben dezelfde techniek als de Volkswagen Up! en een bijna identiek uiterlijk. De cosmetische verschillen beperken zich tot onder andere de bumpers en lichtunits. De Volkswagen Up! is net als de Skoda Citigo en Seat Mii een 3- of 5-deurs hatchback met achterklep. Andere concurrenten van de Volkswagen Up! zijn de:

Tweedehandse VW Up! GTI

De Volkswagen (of VW) Up! is in diverse smaken te krijgen, waaronder een snelle VW Up! GTI met een vermogen van 85 kW/115 pk. Over het algemeen heeft een Volkswagen Up! een MPI- of TSI-benzinemotor onder de motorkap. Een MPI-motor heeft geen turbo, de TSI-motor wel. Dieselmotoren zijn er niet, maar wel een Volkswagen Up! op aardgas (CNG). Bovendien bestaat er een volledig elektrische Volkswagen Up!, namelijk de Volkswagen e-Up !

Populaire uitvoeringen van de Volkswagen Up! zijn de:

VW Up! automaat en handgeschakeld

De meeste Volkswagen Up! modellen zijn uitgerust met een handgeschakelde transmissie met vijf versnellingen. De Volkswagen Up! met automaat bestaat ook. Er is in dit geval geen sprake van een traditionele automaat. In het geval van de Volkswagen Up! automaat bedient een computer de standaard versnellingsbak. Dit wordt ook wel een gerobotiseerde handbak genoemd.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen