We hebben 99 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
e-Up!
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen e-Up occasions en nieuwe Volkswagen e-Up bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volkswagen e-Up

De Volkswagen e-Up is een volledig elektrische stadsauto met vier zitplaatsen die perfect is voor stadsverkeer. De e-Up heeft een actieradius van 160 km op een enkele lading en kan van leeg tot 80% worden opgeladen in slechts 30 minuten met behulp van een snellader. Hij wordt aangedreven door een elektromotor van 80 kW (107 pk), wat hem een 0-100 km/u-tijd van 9,9 seconden oplevert. De e-Up is standaard uitgerust met een 7,2 kW-boordlader.

De voordelen van de Volkswagen e-Up

De Volkswagen e-Up heeft een bereik van ongeveer 150 km op een enkele lading, en het duurt ongeveer vier uur om hem volledig op te laden via een standaard stopcontact. De e-Up is uitgerust met een elektromotor van 60 kW (81 pk) die een koppel van 250 Nm levert, wat meer dan genoeg is om de auto op snelheid te krijgen. De e-Up is ook voorzien van een aantal functies die hem gebruiksvriendelijk maken, zoals een touchscreen, Bluetooth en een achteruitrijcamera.

Het verbruik van de Volkswagen e-Up

De Volkswagen e-Up is een puur elektrische auto met een actieradius tot 160 kilometer en een topsnelheid van 130 kilometer per uur. De accu kan in ongeveer negen uur worden opgeladen met een standaard huishoudstekker, of in iets meer dan een uur met een snellader. De e-Up heeft een brandstofverbruik van 0,22 kWh per kilometer, wat betekent dat de auto tot 720 kilometer kan rijden op een enkele lading.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen