We hebben 52 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
Caddy
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen Caddy occasions en nieuwe Volkswagen Caddy bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een kleine bedrijfswagen die verkrijgbaar is als personen - of bestelwagen . Hij wordt geleverd met verschillende motoropties, waaronder een 1.4L turbomotor met drukvulling of een 2.0L turbodieselmotor met drukvulling. De Caddy heeft ook een aantal verschillende uitrustingsniveaus, waaronder het basisniveau, het basisniveau met schuifdeur, de Trendline en de Highline.

De voordelen van de Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een kleine bestelwagen die perfect is voor bedrijven van alle groottes. Het heeft een heleboel geweldige functies die het perfect maken voor het vervoer van goederen en apparatuur. De Caddy beschikt over een aantal veiligheidsvoorzieningen die perfect zijn voor het vervoer van apparatuur of goederen. De Volkswagen Caddy heeft een veiligheidsscore van vijf sterren van de National Highway Traffic Safety Administration, en wordt ook geleverd met veiligheidsvoorzieningen zoals tractiecontrole, antiblokkeerremmen en stabiliteitscontrole.

Het verbruik van de Volkswagen Caddy

De Caddy is zuinig met brandstof en heeft een lage CO2-voetafdruk. Hij haalt een geschatte 11 km/l in de stad en 14,5 km/l op de snelweg. De Caddy heeft een 1,4-liter turbomotor met een vermogen van 150 pk. Hij biedt plaats aan zeven passagiers en heeft een laadvermogen tot 1150 kg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen