We hebben 903 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Toyota
Aygo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Toyota Aygo occasions en nieuwe Toyota Aygo bij viaBOVAG.nl

De Toyota Aygo is een stadsauto van de Japanse autoproducent Toyota. De Toyota Aygo is een kleine 3-deurs of 5-deurs hatchback, meer smaken zijn er niet. De auto is ontwikkeld met Citroën (Citroën C1) en Peugeot (Peugeot 107, Peugeot 108).

De eerste generatie Toyota Aygo komt in 2005 op de markt. In Nederland is de auto al snel een succes. De aanschafprijs is scherp en bovendien is de niet al te grote Aygo handig in de stad. Dankzij de driecilinder 1,0-liter benzinemotor rijdt de Toyota Aygo ook nog eens relatief zuinig. Toyota presenteert in 2014 de tweede generatie Aygo met een heel eigen design.

Concurrenten van de Toyota Aygo zijn de:

Tweedehandse Toyota Aygo x-play, x-now en x-fun

De Toyota Aygo is te vinden met de keuze uit verschillende uitvoeringen. Voorbeelden zijn de Toyota Aygo x-play, x-now en x-fun. Speelse namen die het vrolijke karakter van Toyota’s kleinste benadrukken. Dat beperkt zich niet tot het interieur van de Toyota Aygo. In het interieur vind je vaak vrolijk gekleurde elementen zoals rond de versnellingspookknop. Ook brengt Toyota met enige regelmaat gelimiteerde uitvoeringen uit, zoals de paarskleurige of oranjekleurige Aygo x-cite.

Populaire Toyota Aygo uitvoeringen zijn de:

Toyota Aygo handgeschakeld en automaat

De Toyota Aygo is er als handgeschakeld en met automaat. De handgeschakelde uitvoeringen zijn in de meerderheid, maar een Toyota Aygo automaat is zeker te vinden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen