We hebben 291 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Renault
Kadjar
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Renault Kadjar occasions en nieuwe Renault Kadjar

De Renault Kadjar is een middenklasse 5-deurs SUV van de Franse autofabrikant Renault . De Kadjar maakt zijn debuut in 2015 waarna de auto in 2018 een facelift krijgt. De Renault Kadjar zit qua formaat tussen de kleinere Renault Captur en grotere Renault Koleos in. Volgens Renault is de naam Kadjar een samenvoeging van twee Franse woorden. ‘Kad’ staat voor quad of voertuig met vier wielen. ‘Jar’ komt van het Franse woord Jaillir, wat vrij vertaald kan worden als ‘plotseling verschijnen’. De Renault Kadjar heeft een vrij uitgebreide standaarduitrusting. Airconditioning, cruise control, Bluetooth, een start/stop-systeem en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aanwezig. Concurrenten van de Renault Kadjar zijn onder meer de:

De Renault Kadjar is verkrijgbaar met de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren met vermogens die uiteenlopen van 81 kW/110 pk tot en met 120 kW/163 pk. De Franse SUV is standaard voorzien van een handgeschakelde 6-bak en voorwielaandrijving. Ondanks het stoere design en de hogere bodemvrijheid is alleen de 1.6 diesel verkrijgbaar met vierwielaandrijving.

Tweedehandse Renault Kadjar automaat

Een tweedehandse Renault Kadjar automaat is er zowel als benzine- als dieselversie. De prestaties en het verbruik van de Renault Kadjar automaat verschilt niet heel veel van de handgeschakelde versie. Een tweedehandse Renault Kadjar met 4x4-aandrijving verbruikt meer brandstof dan de uitvoeringen met voorwielaandrijving.

Renault Kadjar uit 2016, 2017, 2018 of 2019

De Renault Kadjar gaat in 2015 voor het eerst in productie. Een facelift in 2018 zorgt voor een aangepast design en nieuwe benzine- en dieselmotoren. Renault neemt verder het interieur onder handen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen