We hebben 13 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
CLK
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Mercedes-Benz CLK occasions en nieuwe Mercedes-Benz CLK bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes CLK

De Mercedes CLK is een tweedeurs luxeauto die voor het eerst werd geproduceerd in 1997. Hij is gebaseerd op de Mercedes-Benz C-Klasse en is verkrijgbaar in zowel een coupé als een cabriolet . De CLK heeft een voorin geplaatste motor met achterwielaandrijving en wordt aangedreven door een reeks V6- en V8-motoren. Het is een van de populairste luxewagens op de markt, met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren sinds zijn debuut. De CLK heeft een groot aantal standaarduitrustingen, waaronder lederen stoelen, houten bekleding, dual-zone climate control en een zesschijfsinstallatie.

De voordelen van de Mercedes CLK

De Mercedes-Benz CLK is een luxe auto die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1997. Het is een tweedeurs coupé die beschikbaar is in zowel een hardtop als een cabriolet carrosserie. De CLK is altijd een van de populairste modellen van Mercedes-Benz geweest, en dat is niet voor niets. Hij biedt een geweldige combinatie van prestaties, luxe en stijl.

De CLK is verkrijgbaar met een V6 of V8 motor en kan snelheden bereiken tot 210 km/u. Hij wordt ook geleverd met een verscheidenheid aan luxueuze kenmerken, zoals verwarmde stoelen, lederen bekleding en houten bekleding.

Het verbruik van de Mercedes CLK

De Mercedes CLK is een zuinige auto die veel brandstof verbruikt. Hij is perfect voor lange ritten en heeft een comfortabel interieur. De CLK heeft een V6 motor die hem krachtig en snel maakt. Het heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen die het een geweldige keuze voor bestuurders maken.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen