We hebben 22 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
Sprinter
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Mercedes Sprinter occasions en nieuwe Mercedes Sprinter bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter is een voertuig dat gemaakt is voor het werk. Het is een bestelwagen die perfect is voor het vervoeren van vracht of mensen . De Mercedes Sprinter is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de perfecte kunt kiezen voor uw behoeften. Hij heeft een krachtige motor en een comfortabel interieur, zodat u er zonder problemen lange afstanden mee kunt rijden. De Mercedes Sprinter is ook zeer betrouwbaar, zodat u erop kunt rekenen dat hij u brengt waar u heen moet.

De voordelen van de Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter is een veelzijdige auto die de bestuurder tal van voordelen biedt. Hij heeft een comfortabel en ruim interieur, waardoor hij perfect is voor lange reizen. Bovendien is de Sprinter zuinig met brandstof en betrouwbaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor alledaags gebruik. De Sprinter beschikt ook over een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die ervoor zorgen dat bestuurders en passagiers veilig onderweg zijn.

Het verbruik van de Mercedes Sprinter

De Mercedes Sprinter is een zuinige auto met een hoog brandstofverbruik. De auto haalt goede brandstofkilometers en kan lange afstanden afleggen zonder te hoeven tanken. De Sprinter is perfect voor lange ritten en er kan gemakkelijk uren mee worden gereden zonder te hoeven stoppen om bij te tanken. De auto is ook milieuvriendelijk en produceert weinig uitstoot, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke optie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen