We hebben 675 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
C-Klasse
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mercedes-Benz C-Klasse occasions en nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse

De Mercedes-Benz C-Klasse is een luxe middenklasser. De eerste generatie verschijnt in 1993. De auto van de Duitse fabrikant Mercedes-Benz staat goed bekend vanwege zijn comfort en afwerking.

De representatieve Mercedes-Benz C-Klasse is gewild als zakenauto maar doet ook uitstekend dienst als luxe gezinsauto. De Mercedes-Benz C-Klasse is er vooral als 4-deurs sedan met kofferbak of als 5-deurs stationwagen (Estate). Minder voorkomend maar zeker te vinden zijn de Mercedes-Benz C-Klasse als 2-deurs coupé (Sports Coupé, met kofferbak) en 3-deurs coupé (met grote achterklep). Verder levert Mercedes-Benz de C-Klasse ook als 2-deurs cabriolet met elektrisch bedienbaar stoffen dak. Concurrenten van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn de:

Tweedehandse Mercedes C-Klasse Estate, Station, Coupé en Cabrio

Een tweedehandse Mercedes C-Klasse is er met een vier- vijf- of zescilinder diesel - of benzinemotor . De snelste modellen (AMG ) zijn zelfs uitgerust met een V8 benzinemotor. Omdat een nieuwe Mercedes C-Klasse zakelijk populair is, zijn er relatief veel tweedehandse Mercedes C-Klasse modellen met een dieselmotor te vinden. De verschillende uitvoeringen van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn de:

Mercedes-Benz C-Klasse AMG

De Mercedes-Benz C 36 AMG is de eerste officiële AMG uitvoering. AMG kun je zien als het performancemerk van Mercedes-Benz. De sportieve AMG uitvoeringen van de Mercedes-Benz C-Klasse zijn uitgerust met een zescilinder of zelfs V8-motor. Bij elke generatiewissel krijgen de AMG uitvoeringen meer vermogen. De in 2014 geïntroduceerde Mercedes-AMG C 63 S heeft bijvoorbeeld al 375 kW/510 pk.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen