We hebben 335 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
B-Klasse
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mercedes-Benz B-Klasse occasions en nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse

De Mercedes-Benz B-Klasse is een compacte middenklasse gezinsauto. De 5-deurs Mercedes-Benz B-Klasse is in 2005 geïntroduceerd en is het zustermodel van de Mercedes-Benz A-Klasse.

Je kunt de Mercedes-Benz B-Klasse ook zien als een compacte MPV , Multi Purpose Vehicle, met een grote achterklep. De Mercedes-Benz B-Klasse is uitgerust met voorwielaandrijving. Je zit wat hoger dan gebruikelijk waardoor het zicht rondom goed is. De Mercedes-Benz B-Klasse is groter en ruimer dan de Mercedes-Benz A-Klasse waarop hij gebaseerd is.

Concurrenten van de Mercedes-Benz B-Klasse zijn de:

Tweedehandse Mercedes-Benz B-Klasse Ambition, Sports Tourer, Business Class en Prestige

Voor de Mercedes-Benz B-Klasse is er keuze uit verschillende benzine - en dieselmotoren . Er is ook een uitvoering op LPG verkrijgbaar. De B-Klasse is uitgerust met verschillende veiligheidssystemen zoals: ABS, ESP, tractiecontrole en meedraaiende koplampen. Vanaf 2008 richt de B-Klasse zich op duurzaamheid. Mercedes voorziet de B-Klasse van zuinige BlueEfficiency motoren en voegt een start/stopsysteem toe.

Populaire Mercedes-Benz B-Klasse uitvoeringen zijn de:

In 2011 presenteert Mercedes-Benz de tweede generatie B-Klasse, voorzien van nieuwe benzine- en dieselmotoren en 6- of 7-traps versnellingsbakken. Er zijn meerdere nieuwe veiligheidssystemen aanwezig, zoals adaptieve cruise control, blind spot assist en een actief remsysteem (Collision Prevention Assist). De derde generatie B-Klasse ziet het licht in 2019. De derde generatie heeft een strakker uiterlijk, en oogt een stuk sportiever (minder als een MPV) dan voorgaande generaties.

Mercedes-Benz B-Klasse AMG

De derde generatie Mercedes-Benz B-Klasse kan worden voorzien van een AMG pakket . Deze Mercedes-Benz B-Klasse is voorzien van onder meer sideskirts en luchtinlaten in de voorbumper. Aan de achterkant zijn er twee grote uitlaten en een sportieve diffuser.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen