We hebben 266 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
E-Klasse
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mercedes-Benz E-Klasse occasions en nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

De Mercedes-Benz E-Klasse is een hogere middenklasser van het Duitse automerk Mercedes-Benz. De auto is in 1993 geïntroduceerd en één van de populairste modellen van Mercedes-Benz. De E-Klasse is een echte kilometervreter en is als taxi een bekend gezicht in het Europese straatbeeld.

De Mercedes-Benz E-Klasse is misschien wel het belangrijkste model voor het merk. Wie erin rijdt, ervaart een onberispelijke afwerking, veel luxe, veel comfort en tegenwoordig ook veel infotainment. Met de vijfde generatie (2016) zet Mercedes-Benz de eerste stappen naar autonoom rijden en voorziet het de E-Klasse van verschillende sensoren, camera’s en radar-technologie.

Concurrenten van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn de:

Tweedehandse Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, Cabrio en Estate

Wie een tweedehandse Mercedes-Benz E-Klasse zoekt, kan veel kanten op. Er is keuze uit een 4-deurs sedan, 5-deurs stationwagen (Estate), 2-deurs coupé en 2-deurs cabrio met stoffen dak. De Mercedes-Benz E-Klasse wordt geleverd met vier- zes- of achtcilinder diesel - of benzinemotoren . De motoren staan bekend om hun betrouwbaarheid. De diesels in het bijzonder kunnen zeer hoge kilometerstanden bereiken. Vanaf 2007 duidt Mercedes-Benz de diesel-varianten aan als BlueTEC . De technologie richt speciaal op vermindering van de NOx-uitstoot. De verschillende uitvoeringen van de Mercedes-Benz E-Klasse zijn:

Mercedes-Benz E-Klasse AMG

Er zijn verschillende AMG uitvoeringen van de Mercedes-Benz E-Klasse. Voorbeelden zijn de Mercedes-Benz E-Klasse 50 AMG (1996) met 255 kW/347 pk, Mercedes-Benz E-Klasse 55 AMG (2004) met 350 kW/476 pk en Mercedes-Benz E-Klasse 63 AMG (2009) met maar liefst 385 kW/525 pk. Hoge vermogens dus, maar houd rekening met een verbruik dat ook hoog ligt. En ook het onderhoud van een Mercedes-Benz E-Klasse AMG is niet goedkoop.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen