We hebben 318 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
GLC
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Mercedes-Benz GLC occasions en nieuwe Mercedes-Benz GLC bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes-Benz GLC

De Mercedes-Benz GLC is een luxueuze compacte SUV die stijl, comfort en prestaties biedt. Hij heeft een gestroomlijnd design met een sportieve uitstraling en zit boordevol voorzieningen die hem perfect maken voor alledaags gebruik. De GLC wordt aangedreven door een 2,0-liter turbomotor die 241 pk en 370 Nm aan koppel levert. Hij heeft een automatische transmissie met 8 versnellingen en is standaard voorzien van vierwielaandrijving. De GLC is ook uitgerust met een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder dodehoekbewaking, hulp bij het volgen van de rijstrook en automatische noodstop.

De voordelen van de Mercedes-Benz GLC

De Mercedes-Benz GLC is een luxe compacte crossover SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2016. Het is een vijfzitter die een ruim interieur en een comfortabele rit heeft. De GLC wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies, waaronder verwarmde stoelen, elektrische voorstoelen, een zonnedak, en dual-zone climate control. Hij beschikt ook over verschillende rijhulpsystemen, zoals een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook en een waarschuwing bij een botsing. De GLC is een geweldige auto voor lange ritten en voor gezinnen die veel ruimte nodig hebben.

het verbruik van de Mercedes-Benz GLC

De Mercedes-Benz GLC is een zuinige auto die minder brandstof (benzine / diesel ) verbruikt dan de meeste andere auto's in zijn klasse. De GLC haalt een EPA-geschatte 11 km/l in de stad en 14 km/l op de snelweg. Met een gecombineerde waardering van 12 km/lis de GLC een van de meest brandstofefficiënte luxe SUV's op de markt. De GLC heeft ook een relatief kleine CO2-voetafdruk, met een geschatte CO2-uitstoot van 199 gram per kilometer.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen