We hebben 16 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
Vito
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Mercedes-Benz Vito occasions en nieuwe Mercedes-Benz Vito bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een licht bedrijfsvoertuig (LZV) dat wordt geproduceerd door de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz. Hij is verkrijgbaar als standaard bestelwagen , platform/chassis cabine, crew van, en minibus.

De Vito werd in 1994 geïntroduceerd als vervanger van de Mercedes-Benz T2 en Mercedes-Benz Vario. Het model van de tweede generatie (W638) werd in 1998 geïntroduceerd en het model van de derde generatie (W639) werd in 2006 geïntroduceerd. Het model van de vierde generatie (X447) werd in 2014 geïntroduceerd.

De voordelen van de Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een auto die perfect is voor bedrijfseigenaars en mensen die veel mensen of vracht moeten vervoeren. Dit voertuig wordt geleverd met een verscheidenheid aan uitstekende functies die het een geweldige keuze voor degenen die behoefte hebben aan een betrouwbare wijze van vervoer te maken. Enkele van de voordelen van de Mercedes-Benz Vito zijn:

  • De Vito wordt geleverd met een uitstekend brandstofverbruik, die kan helpen ondernemers geld te besparen op benzine.

  • Deze auto is in staat om veel mensen of lading te vervoeren, waardoor het perfect is voor degenen die behoefte hebben om grote voorwerpen of veel mensen te vervoeren."

Het verbruik van de Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een zuinige bestelwagen die perfect is voor bedrijven en gezinnen. Hij heeft een 2,1-liter motor die tot 8,4 l/100 km (1 op 11,9) haalt in de stad en 6,2 l/100 km (1 op 16,2) op de snelweg. De Vito is ook verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten, waaronder een bestelwagen, een passagiersbus en een minibus. Hij biedt plaats aan maximaal twaalf passagiers en is voorzien van diverse voorzieningen, zoals airconditioning, elektrische sloten en cd-spelers.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen