We hebben 10 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
Citan
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Mercedes Citan occasions en nieuwe Mercedes Citan bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes Citan

De auto Mercedes Citan is een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar voertuig met veel ruimte. Hij heeft een comfortabel interieur, veel bergruimte en een grote kofferbak. De Citan is ook zeer zuinig en gemakkelijk te besturen.

De voordelen van de Mercedes Citan

Deze auto is een geweldige investering voor gezinnen en bedrijven. De Mercedes-Benz Citan biedt een uitstekend brandstofverbruik, veel binnenruimte en een groot aantal aanpassingsmogelijkheden. Hij is perfect voor iedereen die een betrouwbare, veelzijdige auto zoekt die zowel dagelijkse boodschappen als lange ritten aankan. De Citan is ook uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, zodat u met een gerust hart met uw kinderen of waardevolle lading door de stad kunt rijden. Als u op zoek bent naar een auto die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is, dan is de Mercedes Citan zeker het overwegen waard.

Het verbruik van de Mercedes Citan

De Mercedes Citan is een zuinige auto die slechts 4,5 liter brandstof per 100 kilometer verbruikt. Daarmee is de Citan een van de zuinigste auto's in zijn klasse. Het lage brandstofverbruik van de Citan is te danken aan de efficiënte motor en de lichtgewicht constructie. De Citan beschikt ook over een aantal brandstofbesparende technologieën, zoals een eco start/stop-functie en een optioneel regeneratief remsysteem.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen