We hebben 845 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Land Rover
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Land Rover occasions en nieuwe Land Rover bij viaBOVAG.nl

Het Britse Land Rover vindt zijn oorsprong in 1948 en is uitgegroeid tot één van de bekendste fabrikanten van terreinwagens ter wereld. Land Rover is onderdeel van het Jaguar Land Rover-concern. Het Indiase Tata Motors is eigendom van het concern. Land Rover heeft naast robuuste terreinwagens ook luxe SUV-modellen in het assortiment. Voorbeelden hiervan zijn de forse Range Rover, Range Rover Velar en Range Rover Evoque, een tamelijk compact SUV-model. Concurrenten van Land Rover zijn de terreinauto’s en SUV-modellen van: Jeep , Mercedes-Benz , Toyota , Audi en BMW .

Populaire Land Rover-modellen: Defender, Discovery, Discovery Sport, Freelander, Evoque en Sport

De Land Rover Defender is één van de bekendste terreinwagens ter wereld. Het vierkante design van de robuuste 4x4 is sinds de introductie in 1948 (Land Rover series 1) slechts weinig veranderd. In 1989 presenteert Land Rover de Discovery. De Discovery is een 5-deurs medium SUV. De Land Rover Freelander is een compacte SUV en komt in 1997 op de markt. De Freelander is in 2014 opgevolgd door de Land Rover Discovery Sport. Populaire Land Rover modellen zijn:

Land Rover brengt ook een luxe modelreeks onder de naam Range Rover uit. Populaire Range Rover-modellen zijn de:

Deze Range Rover SUV -modellen worden voornamelijk gebruikt op de weg, hoewel ze wel offroad mogelijkheden hebben. Veel bekende voetballers en celebrities rijden Range Rover. De Range Rover Evoque is een compacte SUV en de Velar is een medium SUV.

Verschil tussen Land Rover en Range Rover

Het verschil tussen Land Rover en Range Rover is soms onduidelijk. Range Rover is een model en tevens sub-merk van Land Rover. Alle Range Rovers zijn daarom ook Land Rovers. Andersom is dit niet het geval. Range Rover-modellen zijn ontworpen om comfortabel te zijn, terwijl Land Rover zich vooral richt op avontuur en terreinrijden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen