We hebben 428 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Jeep
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Jeep occasions en nieuwe Jeep bij viaBOVAG.nl

Jeep is het enige automerk ter wereld waarbij de merknaam is uitgegroeid tot een typeaanduiding van een terreinwagen. Jeep vindt zijn oorsprong in de zogeheten Willys Jeep, een legerjeep. Jeep maakt deel uit van Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Bekende Jeep-modellen zijn de Renegade, Wrangler, Cherokee en Grand Cherokee. Jeep is ontstaan uit een ontwerpwedstrijd voor een 4x4-auto voor de Tweede Wereldoorlog, uitgeschreven door het Amerikaanse leger. Dit wordt uiteindelijk de Willys Jeep.

Populaire Jeep-modellen: Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Patriot, Renegade en Wrangler

Jeep richt zich op de ontwikkeling en productie van terreinwaardige auto’s. Populaire Jeep-modellen zijn:

Het bekendste Jeep-model is wellicht de Wrangler . Die lijkt nog het meest op de oorspronkelijke legerjeep. De eerste Wrangler komt in 1986 op de markt.

Tweedehandse Jeep kopen met garantie

Jeep is wereldwijd een van de populairste merken van Fiat Chrysler Automobiles. Op jaarbasis produceert Jeep honderdduizenden auto’s. Het aanbod van een tweedehandse Jeep is dan ook fors. Vaak kun je die modellen ook nog met garantie kopen. Jeep levert nieuwe modellen af met 5 jaar kilometervrije garantie. Een jong gebruikte Jeep heeft dus vaak nog de fabrieksgarantie.

Elk Jeep-model is terreinwaardig

Elke Jeep – groot of klein – is terreinwaardig. Ook met compacte SUV’s als de Renegade – technisch gebaseerd op de Fiat 500X – of Compass kun je je dus prima redden in het terrein. Sommige Jeep-modellen zijn nagenoeg onverslaanbaar in het terrein. Denk aan de Wrangler, Cherokee en Grand Cherokee. Vrijwel elke Jeep heeft standaard vierwielaandrijving. De Renegade is er ook met voorwielaandrijving.

Jeep met diesel- of benzinemotor

Jeep levert zijn modellen vrijwel altijd met een dieselmotor (CRD of MultiJet) of benzinemotor. Ook richt Jeep zich op het ontwikkelen van aandrijflijnen met elektrische ondersteuning, zoals plug-in hybride.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen