We hebben 50 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Jeep
Wrangler
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Jeep Wrangler occasions en nieuwe Jeep Wrangler bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is een middelgrote SUV die bekend staat om zijn off-road capaciteiten. Hij wordt standaard geleverd met vierwielaandrijving en een V6-motor. De Wrangler heeft ook een verwijderbaar dak en deuren, waardoor hij perfect is voor off-road avonturen. Hij heeft een trekvermogen tot 900 kg en biedt plaats aan maximaal vijf personen.

De voordelen van de Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is een sport utility vehicle (SUV) die sinds 1986 door Jeep wordt geproduceerd. De Wrangler is een tweedeurs, vierzitter met een afneembare hardtop. Sinds 1987 is hij ook verkrijgbaar als cabriolet. De Wrangler is de opvolger van de Jeep CJ en is langer in productie geweest dan enig ander Jeep-model. Het is ook een van de weinige overgebleven vierwielaangedreven voertuigen met massieve voor- en achterassen. De Wrangler Unlimited is een vierdeurs versie van de Wrangler.

Het verbruik van de Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is een 2-deurs SUV die beschikbaar is met zowel een benzine- als dieselmotor. De benzinemotor is een 3.6-liter V6 die 8 km/l haalt in de stad en 10 km/l op de snelweg. De dieselmotor is een 3.0-liter V6 met turbocharger die 9 km/l haalt in de stad en 13 km/l op de snelweg. Beide motoren zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 8-versnellingsbak.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen