We hebben 188 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Jeep
Compass
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Jeep Compass occasions en nieuwe Jeep Compass bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Jeep Compass

De Jeep Compass is een compacte crossover SUV die wordt geproduceerd door Jeep. Hij werd in 2007 geïntroduceerd als vervanger van de Cherokee. De Compass heeft een unibodyconstructie en is leverbaar in zowel een voorwielaangedreven als een vierwielaangedreven versie. De standaardmotor is een 2.4L viercilinder, die 172 pk en 233 Nm koppel levert. Er is ook een 2.0L viercilinder turbomotor beschikbaar, die 158 pk en 233 Nm koppel levert. Een handgeschakelde vijfversnellingsbak is standaard, maar een zestraps automaat is ook leverbaar.

De voordelen van de Jeep Compass

De Jeep Compass is een betrouwbare en betaalbare auto die veel geweldige functies en voordelen biedt. De Compass is perfect voor alledaags gebruik, maar ook voor off-road avonturen. De Compass is voorzien van vierwielaandrijving, waardoor hij perfect is om buiten de gebaande paden op verkenning te gaan. Ook is hij voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags en stabiliteitscontrole. De Jeep Compass is ook zuinig met brandstof, wat hem een goede keuze maakt voor milieubewuste bestuurders.

Het verbruik van de Jeep Compass

De Jeep Compass is een brandstofzuinige crossover SUV die tot 13 km/l haalt op de snelweg. Hij heeft een 2.4L 4-cilinder motor die 172 pk en 224 Nm koppel levert, waardoor het een krachtige en efficiënte auto is. De Compass beschikt ook over een groot aantal voorzieningen die hem tot een uitstekende keuze voor gezinnen maken, zoals een 8,4 inch touchscreen scherm, Uconnect infotainmentsysteem en een groot aantal veiligheidsvoorzieningen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen