We hebben 129 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Jeep
Renegade
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Jeep Renegade occasions en nieuwe Jeep Renegade bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Jeep Renegade

De Jeep Renegade is een kleine SUV die in 2015 werd geïntroduceerd. Hij is verkrijgbaar met twee verschillende motoren: een 1.4L turbomotor of een 2.4L motor. De 1.4L motor is leverbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een negentraps automaat , terwijl de 2.4L motor alleen leverbaar is met een negentraps automaat. De Renegade is standaard voorzien van voorwielaandrijving, maar vierwielaandrijving is als optie leverbaar. De Renegade biedt plaats aan vijf passagiers en heeft een laadcapaciteit van 18.500 liter.

De voordelen van de Jeep Renegade

Jeep Renegade is een subcompacte crossover SUV die alle kenmerken en voordelen van een Jeep heeft. Hij is perfect voor off-road rijden en is geschikt voor elk terrein. De Jeep Renegade heeft een krachtige motor en geweldige rijeigenschappen. Hij is ook zuinig met brandstof en perfect voor lange ritten.

Het verbruik van de Jeep Renegade

Jeep Renegade is een auto die op een zuinige manier brandstof verbruikt. De auto heeft een 1,4-liter motor die hem helpt om een brandstofefficiëntie van 13 km/l bereiken. De auto is in staat om snel te accelereren en hoge snelheden te bereiken met behoud van een uitstekend brandstofverbruik.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen