We hebben 160 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Land Rover
Range Rover Sport
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Land Rover Range Rover Sport occasions en nieuwe Land Rover Range Rover Sport bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Land Rover Range Rover Sport

De Range Rover Sport is een auto die is ontworpen en gebouwd door Land Rover . Het is een vijfdeurs, middelgrote luxe SUV die concurreert met de Porsche Cayenne en de BMW X5 . De Range Rover Sport werd voor het eerst geïntroduceerd in 2005 en heeft twee generaties gekend. Het huidige model, de tweede generatie, werd geïntroduceerd in 2013. De Range Rover Sport is verkrijgbaar met een benzine - of een diesel motor. Hij is ook verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een achttraps automatische transmissie .

De voordelen van de Land Rover Range Rover Sport

De Land Rover Range Rover Sport is een luxueuze en veelzijdige auto die een uitstekende rijervaring biedt. Hij heeft een comfortabel en ruim interieur met veel beenruimte en hoofdruimte, en de stoelen zijn zeer ondersteunend. De auto heeft ook een schat aan functies en voorzieningen, waaronder verwarmde stoelen, een zonnedak, dual-zone climate control, parkeersensoren achter en een ingebouwd navigatiesysteem. De Range Rover Sport is ook zeer veilig, dankzij de vele geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder tractiecontrole, elektronische stabiliteitscontrole, remhulp en voor- en zijairbags.

Het verbruik van de Land Rover Range Rover Sport

De Range Rover Sport is een luxe SUV met hoge prestaties en een indrukwekkend brandstofverbruik. De standaard V6-motor haalt tot 10 km/l in de stad en 12 km/l op de snelweg, terwijl de supercharged V8-motor tot 7 km/l haalt in de stad en 10 km/l op de snelweg. Beide motoren zijn gekoppeld aan een automatische 8-versnellingsbak.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen