We hebben 106 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Land Rover
Defender
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Land Rover Defender occasions en nieuwe Land Rover Defender bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Land Rover Defender

De Land Rover Defender is een vierwielaangedreven terreinvoertuig dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 1983. Het is de opvolger van de oorspronkelijke Land Rover Series I, II, en III voertuigen. De Defender is geproduceerd in drie verschillende carrosseriestijlen: een tweedeurs hardtop, een vierdeurs stationwagon en een vijfdeurs bedrijfsvoertuig. Hij is verkrijgbaar met een groot aantal verschillende motoropties, waaronder diesel- en benzine motoren. De Land Rover Defender staat bekend om zijn robuustheid en duurzaamheid, waardoor het een populaire keuze is voor off-road liefhebbers.

De voordelen van de Land Rover Defender

De Land Rover Defender bestaat al sinds het begin van de jaren 1990 en is nog steeds een van de meest populaire terreinwagens op de markt. De Defender staat bekend om zijn duurzaamheid, off-road capaciteiten, en comfortabele interieur. Hij is ook zeer zuinig voor een SUV. De Defender is perfect voor weekendjes weg of lange road trips. Hij kan elk terrein aan dat u hem toewerpt en de comfortabele stoelen maken de reis een stuk aangenamer. U kunt ook veel spullen kwijt in de ruime laadruimte.

Het verbruik van de Land Rover Defender

De Land Rover Defender is een auto die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie. Hij heeft een dieselmotor, waardoor hij zuiniger is dan andere auto's. Hij heeft ook een laag zwaartepunt, wat hem helpt stabiel op de weg te blijven. De Defender kan tot 11 km/l halen, waardoor het een goede keuze is voor wie op zoek is naar een zuinige auto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen