We hebben 31 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Land Rover
Discovery
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Land Rover Discovery occasions en nieuwe Land Rover Discovery bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Land Rover Discovery

De Land Rover Discovery is een SUV die voor het eerst werd vervaardigd in 1989. Hij werd ontworpen om te concurreren met de Jeep Cherokee en de Ford Explorer . De Discovery is een vijf- of zevenpersoons auto met twee- of vierwielaandrijving. Hij heeft een V8-motor en een automatische versnellingsbak. Hij is ook uitgerust met airconditioning, elektrische ramen en sloten, en een AM/FM radio. De Discovery is een robuuste en betrouwbare auto die off-road terrein met gemak aankan.

De voordelen van de Land Rover Discovery

De Land Rover Discovery is een perfecte auto voor wie van het buitenleven houdt. Hij heeft een veelzijdig interieur dat plaats biedt aan maximaal zeven passagiers, waardoor hij perfect is voor road trips en familie-uitstapjes. De Discovery heeft ook een aantal kenmerken die hem perfect maken voor offroad-avonturen, zoals een vierwielaandrijvingssysteem en Hill Descent Control. Dankzij zijn indrukwekkende trekvermogen is hij ook ideaal voor het trekken van aanhangwagens. Bovendien maakt het gestroomlijnde design van de Discovery hem tot een uitstekende keuze voor alledaags gebruik.

Het verbruik van de Land Rover Discovery

De Land Rover Discovery is een zuinige auto die veel brandstof verbruikt. Hij heeft een V6 motor die kracht en prestaties levert, terwijl hij ook zuinig met brandstof omgaat. De Discovery haalt tot 12,75 km/l op de snelweg, waardoor hij een uitstekende keuze is voor lange reizen. Bovendien zorgt zijn geavanceerde vierwielaandrijving voor een soepele en veilige rit, ongeacht het terrein. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en zuinige auto, is de Land Rover Discovery een uitstekende optie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen