We hebben 4.167 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Kia
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Kia occasions en nieuwe Kia bij viaBOVAG.nl

Kia is een Zuid-Koreaans automerk, opgericht in 1944. In Nederland is een nieuwe Kia populair vanwege de standaard garantietermijn van 7 jaar. Deze lange garantietermijn is overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Dat is interessant voor wie Kia occasions zoekt. Er zijn uiteenlopende Kia occasions te vinden. Voorbeelden zijn de compacte Kia Picanto, de grotere Rio, de crossover Niro en het SUV-model Sportage.

Populaire Kia-modellen: Niro, Picanto, Rio, Stonic, Ceed, Sportage, Sorento en Stinger

In 1998 neemt Hyundai Motor Company, het moederbedrijf van het eveneens Zuid-Koreaanse automerk Hyundai, Kia over. Hyundai investeert sterk in Kia. Dat werpt zijn vruchten af, vooral in Europa groeit Kia uit tot een gerespecteerd automerk. Ook in Nederland is Kia gewild. Populaire Kia-modellen zijn:

Diverse uitvoeringen Kia Ceed

Van de compacte middenklasser Kia Ceed (voorheen Cee’d met apostrof) bestaan verschillende varianten:

Kia levert zijn modellen met benzine - (T-GDi) of dieselmotoren (CRDi). Het merk biedt ook alternatieve aandrijfvormen aan, zoals volledig elektrisch en hybride .

Elektrische Kia-modellen: E-Niro, Niro EV

De elektrische variant van de Kia Niro heeft de naam e-Niro (Niro EV). Van de compacte crossover Soul bestaat ook een elektrische versie, de e-Soul . Daarnaast bestaan er van de Niro nog meer versies:

Ook van de Kia Optima bestaat een Plug-in Hybrid.

7 jaar garantie bij Kia

Elke nieuwe Kia heeft 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 150.000 kilometer. Deze garantie is overdraagbaar op de volgende eigenaar, míts de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen bij de Kia-dealer komt. Kia occasions hebben dus vaak nog de fabrieksgarantie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen