We hebben 249 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Kia
EV6
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Kia EV6 occasions en nieuwe Kia EV6 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Kia EV6

De Kia EV6 is een vijfdeurs elektrische hatchback met vijf zitplaatsen die voor het eerst werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève in maart van 2019. Hij heeft een actieradius van maximaal 500 km op een enkele lading en kan in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De Kia EV6 is uitgerust met een 95 kW (129 pk) elektromotor en een 40 kWh lithium-ion batterij. Hij heeft een topsnelheid van 100 km/u en kan worden opgeladen via een standaard stopcontact of een snellader.

De voordelen van de Kia EV6

De Kia EV6 elektrische auto is het nieuwste model in de elektrische auto line-up van het bedrijf. Hij biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere elektrische auto's op de markt, waaronder:

  • Een ruim interieur dat comfortabel plaats biedt aan maximaal 5 passagiers.

  • Een snelle oplaadtijd van slechts zes uur.

  • Een groot rijbereik tot 500 km.

  • Een verscheidenheid aan geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring en Collision Avoidance.

De Kia EV6 is perfect voor gezinnen of iedereen die een betrouwbare en ruime auto nodig heeft die lange afstanden kan overbruggen.

Het verbruik van de Kia EV6

De Kia EV6 is een zuinige auto met een uitstekend brandstofverbruik. Hij heeft een zescilinder motor die veel vermogen levert, terwijl hij ook zuinig is. De EV6 haalt een indrukwekkende 16 km/l op de snelweg, en 12 km/l in de stad. Dit maakt hem een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een auto die zowel efficiënt als krachtig is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen