We hebben 312 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Kia
e-Niro
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Kia E-Niro occasion of nieuwe Kia E-Niro

In 2019 brengt de Zuid-Koreaanse autofabrikant Kia de e-Niro op de markt. Dit is een volledig elektrisch aangedreven 5-deurs crossover. De Kia e-Niro heeft wat weg van een hoge stationwagen en is verkrijgbaar met een accupakket van 39,2 of 64 kWh. De Kia e-Niro met het batterijpakket van 64 kWh levert een vermogen van 150 kW/204 pk. De actieradius van deze versie bedraagt 455 kilometer volgens de officiële test. De Kia e-Niro met het 39,2 kWh batterijpakket komt minder ver op een enkele batterijlading, namelijk 289 kilometer. Het vermogen van de elektromotor bedraagt in dit geval 100 kW/136 pk. De Kia e-Niro is vanwege zijn ruime interieur en bagageruimte van 451 liter een uitstekende gezinsauto. De Kia e-Niro is in Nederland een succes en hier zelfs de bestverkochte elektrische auto van 2020!

Kia E-Niro 2020

Met een nieuwprijs van om en nabij de € 45.000,- behoort de Kia e-Niro 2020 tot de voordeligste elektrische auto’s van Nederland. En doordat de auto zo populair is, is het aanbod van tweedehands exemplaren van de Kia e-Niro 2020 relatief groot.

Kia E-Niro 2019, Kia E-Niro 2020 en Kia E-Niro Executive Line

Kia introduceert de Kia e-Niro in 2019 voor het eerst op de Nederlandse markt. Deze Kia e-Niro 2019 is alleen beschikbaar met het grotere accupakket van 64 kWh. De Kia e-Niro 2020 is nieuw ook leverbaar met het kleinere accupakket van 39,2 kWh. De aanschafprijzen van deze uitvoering liggen een stuk lager, maar let op: de actieradius is dan ook beperkter. De Kia e-Niro Executive Line is de meest complete uitvoering met onder andere veel actieve veiligheid, lederen bekleding, stoelverwarming vóór én achter, stoelventilatie vóór, stuurwielverwarming en LED-koplampen.

Bekijk hier:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen