We hebben 532 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Kia
Niro
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Kia Niro occasions en nieuwe Kia Niro

De Kia Niro is een 5-deurs crossover met hoge zit van de Zuid-Koreaanse autofabrikant Kia . De Kia Niro is een middenklasse auto die prima voldoet als gezinsauto of representatieve zakenauto. Je kunt kiezen uit drie aandrijflijnen: een hybride, een plug-in hybride of een volledig elektrische versie, de Kia e-Niro . De Kia Niro verschijnt in 2016 op de markt. De aandrijflijnen van de Kia Niro komen overeen met die van de Hyundai Kona en Hyundai Ioniq , respectievelijk een 5-deurs crossover en 5-deurs hatchback. (Kia en Hyundai behoren tot hetzelfde concern). De Kia Niro kun je vergelijken met auto’s zoals de Toyota Prius+, ook een hybride auto maar wel met 7 zitplaatsen in plaats van 5 zoals bij de Niro.

Tweedehandse Kia Niro hybride, elektrisch of benzine kopen

Het aanbod aan een tweedehandse Kia Niro is tamelijk groot. Realiseer wel dat het accupakket van de geëlektrificeerde Kia Niro Plug-in Hybrid met een stekker opgeladen moet worden om zo zuinig mogelijk te kunnen rijden. De eveneens geëlektrificeerde Kia Niro Hybrid laadt zichzelf op maar de actieradius van de elektromotor is kleiner. Beide Kia Niro versies rijden desgewenst ook op benzine. De Kia e-Niro is puur elektrisch en moet altijd met een stekker opgeladen worden.

Kia Niro Hybrid DynamicLine en BusinessLine

Van de Kia Niro Hybrid bestaan diverse uitvoeringen, denk bijvoorbeeld aan de ComfortLine (basismodel), Edition, DynamicLine, DynamicPlusLine en ExecutiveLine (topversie).

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen