We hebben 150 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Kia
Proceed
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Kia Proceed occasions en nieuwe Kia Proceed

De Kia Proceed is een sportief gelijnde 3-deurs hatchback (deze heet officieel Kia Pro_Ceed) of 5-deurs lifestyle stationwagen van de Zuid-Koreaanse fabrikant Kia . Het model wordt in 2008 geïntroduceerd als derde lid van de Ceed-familie , na de 5-deurs Kia Ceed hatchback en Kia Ceed stationwagen.

Van de 3-deurs Kia Proceed zijn twee generaties te vinden, die geproduceerd zijn tussen 2008 en 2018. In 2019 keert de Kia Proceed terug als sportief gelijnde stationwagen, als sportiever alternatief voor de reguliere Kia Ceed Sportswagon van de derde generatie. De nieuwste Kia Proceed is een zogeheten ‘Shooting Brake’. Een vergelijkbaar maar duurder model is de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake . Verder heeft de Kia Proceed vooralsnog geen directe concurrenten. De 3-deurs Kia Proceed concurreert met auto’s zoals de Renault Mégane Coupé en Opel Astra GTC .

Tweedehandse Kia Proceed kopen

Een tweedehandse Kia Proceed is beschikbaar met de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. De vermogens lopen uiteen van 66 kW/90 pk tot en met 150 kW/204 pk. Veel motorvarianten zijn beschikbaar met een automaat. In 2013 komt de tweede generatie Kia Proceed op de markt met een aanzienlijk sportievere uitstraling en krachtige motoren met turbo. De extra sportieve Kia Proceed GT met 150 kW/204 pk is op dat moment de snelste en krachtigste Kia in Europa ooit.

Kia Proceed GT 2019, GT Line en GT Plusline

De Kia Proceed uit 2019 met sterk aflopende daklijn is met een bagageruimte van minimaal 594 liter prima geschikt als gezinsauto. De Kia Proceed GT 2019 heeft een extra sportieve styling binnen en buiten en biedt een complete standaarduitrusting met veel innovatieve technologie. Het vermogen bedraagt een flinke 150 kW/204 pk. Kia levert ook een GT Line en GT Plusline . Eveneens zeer compleet maar niet zo compleet als een Kia Proceed GT 2019 . Bovendien hebben ze minder vermogen, namelijk maximaal 103 kW/140 pk.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen