We hebben 1.633 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Ford
Focus
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Ford Focus occasion en nieuwe Ford Focus bij viaBOVAG.nl

De Ford Focus is een van de populairste Ford-modellen. Het gaat hier om een auto in het compacte middenklasse segment. Hier horen ook de Volkswagen Golf en Opel Astra thuis. De eerste Ford Focus komt in 1998 op de markt. Het aanbod is zeer divers. De Ford Focus is er als 3- of 5-deurs hatchback, 4-deurs sedan met kofferbak, 5-deurs stationwagen en zelfs als coupé-cabriolet met een stalen dak dat open kan.

Ford Focus RS, ST, Station, Wagon, ST-Line, C-MAX en Crossover

Met de Ford Focus kun je alle kanten op. Benzine, diesel, LPG, CNG (aardgas), Flexifuel (bio-ethanol) en zelfs elektrisch met de Focus Electric. Verder zijn er talrijke uitvoeringen om uit te kiezen. Een voorbeeld is de ST-Line met een sportiever design. De Ford Focus RS en ST zijn de sportiefste en snelste uitvoeringen met veel vermogen. De Ford Focus C-MAX is een compacte MPV. Ford wijzigt de naam later in alleen C-MAX. Verwissel hem niet met de Focus Active. Dit noemt Ford een crossover. De Ford Focus Active staat wat hoger op zijn wielen en ziet er stoerder uit dan normaal vanwege de zwarte kunststof exterieurdelen.

Ford Focus brandstofuitvoeringen:

Ford Focus uitvoeringen:

Tweedehandse Ford Focus

De Ford Focus behoort tot de populaire occasions op viaBOVAG.nl. Omdat de Ford Focus een van de verkooptoppers van Ford is, is het aanbod aan gebruikte exemplaren relatief groot. Een reden om juist een Ford Focus aan te schaffen, zijn de bovengemiddelde rijeigenschappen van de auto. De Focus spreekt dan ook vooral de sportief ingestelde bestuurder aan. Van alle carrosserievarianten is de station – die Ford traditiegetrouw Wagon noemt – het vaakst op de weg te zien.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen