We hebben 5 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Ford
Transit Connect
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Ford Transit Connect occasions en nieuwe Ford Transit Connect bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is een kleine bedrijfswagen die beschikbaar is als passagiers- of bestelwagen. Hij wordt aangedreven door een 2.5L 4-cilinder motor die 169 pk en 230 Nm koppel levert. De Transit Connect is verkrijgbaar met een automatische transmissie met 6 versnellingen of een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen . Hij kan tot 900 kg trekken. De Transit Connect heeft een laadvermogen van 725 kg.

De voordelen van de Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is ontworpen voor bedrijfseigenaars die een betrouwbare en betaalbare auto nodig hebben voor hun kleine bedrijf. De Transit Connect is perfect voor bedrijven die goederen of mensen moeten vervoeren, want hij heeft veel binnenruimte en diverse configuratiemogelijkheden. De Transit Connect is ook zuinig en gemakkelijk te besturen, waardoor het een geweldige keuze is voor drukbezette ondernemers.

Het verbruik van de Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is een zuinige auto die veel brandstof verbruikt. Ik heb nog nooit een probleem gehad met het brandstofverbruik van deze auto. Hij is perfect voor lange ritten en road trips. Deze auto is zeker aan te raden aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare en zuinige optie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen