We hebben 516 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
Passat
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Volkswagen Passat occasions en nieuwe Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is een ruime 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen uit de hogere middenklasse van de Duitse autoproducent Volkswagen . De Volkswagen Passat is al lange tijd een veel gekozen model voor wie op zoek is naar een luxe gezinsauto of representatieve zakenauto. Het aanbod aan Volkswagen Passat occasions is dan ook groot.

De Volkswagen Passat is als modellijn nog ouder dan de Volkswagen Golf . Al in 1973 verschijnt de eerste generatie Volkswagen Passat. Daarmee heeft Volkswagen voor het eerst in vrij lange tijd weer een echte gezinsauto in het aanbod. In de loop der jaren weet ook de zakelijke rijder de Volkswagen Passat steeds beter te vinden. Het comfort en de luxe nemen dan ook toe. De Volkswagen Passat kent verschillende carrosserievarianten waaronder in de beginjaren een 5-deurs hatchback, maar de 4-deurs sedan en 5-deurs stationwagen (Variant) komen de laatste jaren het meest voor.

Concurrenten van de Volkswagen Passat zijn onder meer de:

Tweedehandse Volkswagen Passat GTE, Variant of CC

In Nederland is een tweedehandse Volkswagen Passat Variant een van de populairste versies. Vanwege zijn extra bagageruimte is deze stationwagen de meest praktische uitvoering. De Volkswagen Passat CC is een van de eerste zogenaamde 4-deurs coupés, feitelijk een sedan maar met een aflopende daklijn. De Volkswagen Passat CC wordt in 2012 een model op zich. Onder zakelijke rijders is de plug-in hybrideversie Volkswagen Passat GTE een populaire uitvoering. De zakelijke voordelen voor deze Passat GTE gelden niet meer, maar het is nog altijd veruit de meest zuinige uitvoering.

Volkswagen Passat uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

Doordat de Volkswagen Passat jarenlang zo’n populair model is, zijn er ook veel tweedehandse exemplaren beschikbaar. Een Volkswagen Passat uit bijvoorbeeld 2015, 2016 of 2017 is daardoor ook al voor redelijk betaalbare prijzen te vinden. Op die manier weet een tweedehandse Volkswagen Passat veel uitrusting voor zijn geld te bieden. Een tweedehandse Volkswagen Passat is te koop met de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. En ook een automaat met dubbele koppeling (DSG) behoort tot de vele mogelijkheden, zowel met een benzine- als een dieselmotor.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen