We hebben 0 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Volkswagen
Basisgegevens
Eigenschappen
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Overige filters

Niks gevonden?
Pas je wensen aan.

Volkswagen Passat CC occasions en nieuwe Volkswagen Passat CC bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volkswagen Passat CC

De Volkswagen Passat CC is een auto die voor het eerst werd geproduceerd in 2008. Het is een vierdeurs coupé of sedan met in totaal vijf zitplaatsen. De auto heeft een 2.0 liter turbobenzinemotor en is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische transmissie. Hij heeft ook een vierwielaandrijvingssysteem. De Passat CC wordt standaard geleverd met veel voorzieningen, zoals lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, een zonnedak, dual-zone climate control, en een acht luidsprekers tellend geluidssysteem.

De voordelen van de Volkswagen Passat CC

De Volkswagen Passat CC is een unieke auto omdat hij het beste van twee werelden biedt. Hij heeft de styling van een coupé, maar ook de praktische kant van een sedan. Dat maakt hem perfect voor wie een auto wil die zowel stijlvol als praktisch is. De Passat CC heeft ook een aantal kenmerken die het een geweldige keuze maken voor diegenen die een comfortabele en veilige auto willen. Enkele van de kenmerken van de Passat CC zijn:

  • Verwarmde stoelen

  • Lederen Zetels

  • Dubbele klimaatregeling

  • Zonnedak

  • Satellietradio

Het verbruik van de Volkswagen Passat CC

De Volkswagen Passat CC is een auto die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie. Het is in staat om tot 12,7 km/l op de snelweg te krijgen, waardoor het een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een auto die zowel zuinig en stijlvol is. De Passat CC heeft ook een aantal andere kenmerken die het een goede keuze maken, zoals zijn ruime interieur en zijn comfortabele rit.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen