We hebben 6.311 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Toyota
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Toyota occasions en nieuwe Toyota bij viaBOVAG.nl

Toyota Motor Corporation (Toyota) is een van de grootste autoproducten ter wereld. Jaarlijks lopen ongeveer 10 miljoen voertuigen van de band. De Japanse producent is opgericht in 1937 en maakt ook bedrijfswagens, vorkheftrucks en zelfs robots. Toyota staat bekend om zijn hybride technologie. De Toyota Corolla is wereldwijd vaak de bestverkochte auto van het jaar (productieaantal ongeveer 1 miljoen per jaar). Concurrenten van Toyota zijn onder meer:

  • Volkswagen

  • Ford

  • Kia

  • Renault

  • Peugeot

  • Mazda

Populaire Toyota-modellen: C-HR, Aygo, Yaris, Auris, RAV4, Corolla, Land Cruiser en Prius

Toyota heeft in nagenoeg elk marktsegment aan auto. Van de kleine Toyota AYGO tot de grote Toyota Land Cruiser, het 4x4-icoon van het merk. De Toyota C-HR is een compacte crossover met een opvallend design. In Nederland is vooral de Toyota Yaris populair. Toyota staat in pechstatistieken steevast bij de merken met de minste gebreken. Daardoor willen de occasionprijzen nog wel eens wat hoger uitvallen. Populaire Toyota modellen zijn:

Toyota Hybrid uitvoeringen: Auris Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid en C-HR Hybrid

Toyota biedt een breed assortiment aan hybride modellen aan, waaronder de Yaris Hybrid , Corolla Hybrid , Auris Hybrid en RAV4 Hybrid , een grotere SUV. De Toyota hybride modellen zijn voorzien van een benzinemotor en een elektromotor die elkaar afwisselen. Een CVT-automaat is altijd standaard. Zelf laden is niet nodig, dat doet de auto voor je. Volledig elektrisch is een Toyota Hybrid niet. Wel is het verbruik vaak opvallend laag.

Toyota waterstofauto

Toyota verkoopt ook benzine uitvoeringen, onder meer de Toyota Corolla en Toyota C-HR 1.2 Turbo. Diesel komt niet veel voor bij Toyota omdat het merk vindt dat een diesel niet schoon genoeg is. Als een van de weinige automerken heeft Toyota wel een waterstofauto in het gamma, de Toyota Mirai. Een volledig elektrische auto waarbij niet een accupakket maar brandstofcellen voor de elektriciteit zorgen. De Toyota Mirai rijdt niet op benzine maar op waterstof. Sportauto’s zijn er ook, namelijk de Toyota GT86 en Toyota Supra.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen