We hebben 537 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Suzuki
Swift
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Suzuki Swift occasions en nieuwe Suzuki Swift

De Suzuki Swift is een compacte 3- of 5-deurs hatchback van het Japanse automerk Suzuki . De Suzuki Swift komt in klanttevredenheidsonderzoeken vaak als een van de betrouwbaarste auto’s uit de bus. Daarnaast is de Suzuki Swift zuinig. Dat maakt de Suzuki Swift geliefd, ook als occasion. De eerste generatie Suzuki Swift komt in 1983 op de markt als Suzuki SA310. In 1988 verschijnt de tweede generatie Suzuki Swift. Beide generaties levert Suzuki ook als 1.3 GTi. Dat is een voor die tijd snelle versie waarmee de Suzuki Swift zijn positie als sportieve compacte auto vestigt. Na de tweede generatie – die trouwens ook als 4-deurs sedan en 2-deurs cabriolet te vinden is – blijft het lange tijd stil. Pas in 2004 introduceert Suzuki de nieuwe generatie Suzuki Swift (New Swift). In 2010 volgt een nieuwe Swift die heel erg op zijn voorganger lijkt. In 2017 vindt Suzuki het tijd voor de vijfde generatie Swift. Die Swift staat op een volledig nieuw lichtgewicht platform. Concurrenten van de Suzuki Swift zijn onder meer de:

Tweedehandse Suzuki Swift Sport en automaat

De New Swift is in Nederland een succes. Betrouwbare techniek en sportieve rijeigenschappen maken de Swift geliefd bij het grote publiek. Vooral de Suzuki Swift Sport steelt de harten. Er verschijnt zelfs een officiële raceklasse van de Suzuki Swift Sport. Gelukkig kijkt Suzuki ook naar de liefhebbers van meer comfort. Een Suzuki Swift automaat moet deze groep aanspreken. De Suzuki Swift is vooral een benzineauto, maar is wel als diesel leverbaar geweest.

Suzuki Swift uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

Door de populariteit van de Suzuki Swift is het aanbod aan occasions groot. Er staan bijvoorbeeld diverse Swifts uit 2015, 2016, 2018 of 2019 te koop. Vanaf de vijfde generatie Suzuki Swift uit 2017 is de 3-deurs versie verdwenen. Deze Swift levert Suzuki ook als extra zuinige ‘mild hybrid’, door Suzuki ‘Smart Hybrid’ genoemd. In dit geval krijgt de benzinemotor ondersteuning van een startgenerator.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen