We hebben 459 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Suzuki
Ignis
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Suzuki Ignis occasion of nieuwe Suzuki Ignis

De Suzuki Ignis komt voor het eerst in 2001 op de markt als compacte 3- en 5-deurs hatchback. In 2006 verdwijnt het model van het toneel om vervolgens tien jaar later weer op te duiken, maar dit keer als een Ultra Compacte SUV, zoals Suzuki het omschrijft.

Als de Suzuki Ignis op de markt komt, is hij leverbaar met een 1.3 en 1.5 benzinemotor met 61 kW/83 pk respectievelijk 80 kW/109 pk. De 3-deurs 1.5 Sport is voor die tijd best een rap wagentje dat vanuit stilstand in nog geen negen seconden naar 100 km/u accelereert en een topsnelheid van 185 km/u haalt. Sportieve striping, wit gespoten wielen en sportstoelen benadrukken het sportieve karakter. In 2006 krijgt de Ignis een facelift, waarbij Suzuki onder meer de voorzijde aanpast. Voor het eerst is een dieselmotor leverbaar, een 1.3 diesel met 51 kW/69 pk. Ook komt er een versie met 4x4-aandrijving. De 1.3 benzinemotor levert voortaan 69 kW/94 pk. De 1.5 benzinemotor heeft een vermogen van 73 kW/99 pk.

Suzuki Ignis automaat en handgeschakeld

In 2006 is het over en uit voor de Suzuki Ignis en wordt hij opgevolgd door de Suzuki SX4 . Maar in 2016 is de Ignis opeens terug. Als hip getekend wagentje dat Suzuki aanduidt als Ultra Compacte SUV. Hij oogt wat smal en hoog, maar het moet gezegd worden: de nieuwe Ignis ziet er modieus uit. Leverbaar is een 1.2 benzinemotor met 66 kW/90 pk. De Suzuki Ignis handgeschakeld is uitgerust met een 5-bak, de Suzuki Ignis automaat is voorzien van een gerobotiseerde handbak. Na de facelift in 2020 krijgt de Suzuki Ignis automaat een CVT-automaat, een Continu Variabele Transmissie.

Suzuki Ignis Hybrid

De tweede generatie Suzuki Ignis is er ook als Smart Hybrid . Dit is een mild hybride waarbij een elektromotortje de verbrandingsmotor ondersteunt bij accelereren. Met als gevolg een lager brandstofverbruik dan de reguliere 1.2 benzine.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen