We hebben 382 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Suzuki
S-Cross
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Suzuki S-Cross occasions en nieuwe Suzuki S-Cross

De Suzuki S-Cross is een 5-deurs crossover uit de compacte middenklasse, die in 2013 op de markt verschijnt. In 2016 ondergaat de Suzuki S-Cross een facelift en krijgt hij nieuwe, gedownsizede benzinemotoren. De Suzuki S-Cross is een echte crossover: hij oogt een beetje als een SUV, maar heeft de bescheiden afmetingen van een hatchback. De S-Cross oogt stoer en staat wat hoger op zijn wielen. Daardoor biedt hij een hogere instap en zit. Verder is de Suzuki S-Cross nagenoeg een probleemloze auto die maar bar weinig mankementen vertoont. Het design is wat behoudend. Vergelijkbare auto’s zijn de Suzuki Vitara uit eigen huis en de Renault Captur , Opel Mokka en Kia Sportage .

Tweedehandse Suzuki S-Cross uit 2017 of 2018 kopen

De eerste generatie van de Suzuki S-Cross is geleverd met 1.6 benzine- en dieselmotoren. Na de facelift in 2016 is de S-Cross alleen leverbaar met een 1,0- en 1,4-liter benzinemotor. In beide gevallen is de motor voorzien van een turbo. Het vermogen bedraagt respectievelijk 82 kW (112 pk) en 103 kW (140 pk). Ondanks de kleine cilinderinhoud bieden de motoren relatief veel vermogen en een hoog koppel. Het brandstofverbruik is gunstig te noemen, gemiddeld 1 op 18,8 voor de 1.0.

Suzuki S-Cross automaat en handgeschakeld

De 1.0-motoren zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak, de 1.4 aan een 6-versnellingsbak. Beide zijn te combineren met een automatische 6-trapstransmissie. Grofweg 1 op de 5 occasions is voorzien van zo’n automaat. Standaard is de Suzuki op de voorwielen aangedreven, maar de Suzuki S-Cross is er ook met 4x4-aandrijving (Allgrip).

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen